jueves, 9 de febrero de 2012

17 de març - SOPAR AMB HAVANERES AMB EL GRUP LA TAVERNA



El grup LA TAVERNA neix a finals del 1992 com un grup d’ havaneres de quatre components, amb quatre veus i varis instruments. Han fet arribar la cançó de taverna a restaurants, casaments, convencions, promocions d’empreses i també en celebracions privades i públiques.

D’entre les més de 1.400 actuacions realitzades en aquest temps, cal destacar l’estada de 30 dies navegant pels mars escandinaus des d’Estocolm (Suècia) a la ciutat de Turkú (Finlandia); una estada de 10 dies a Brussel·les amb motiu d’una fira turística, divulgant l’havanera com a mostra cultural de la Costa Brava. Intervencions en directe a Ràdio Nacional de España i Ona Rambla; gravació d’un programa dedicat a la costa Brava a una TV de San Francisco (USA). Participació habitual a la campanya del peix blau ganxó de Sant Feliu de Guíxols i a la reconeguda Mostra de Cançó de Taverna d’aquesta Ciutat .Participació a festes de casals catalans, Casa nostra (Suïssa), Casal català de Navarra (Pamplona-2006), Casal català del Paisos Baixos (Holanda-2006-2007-2009), Casal català de Brussel.les(Bèlgica -2007-2009) i Cercle català de Madrid (2006).Participació en una obra de teatre ” Lola “ a Biarritz , Toulouse i al Mercat de les Flors de Barcelona.

Intervenció en algunes ocasions a la Festa de la Sal de l’Escala i, així mateix , grup fundador i organitzador de les cantades a l’Aplec dels Escalencs, celebrat anualment a Platja d’Aro. Actuacions regulars a la taverna La Bella Lola de Calella de Palafrugell, Can Bernat de l’Estartit i l'Hostal Tots Som Pops de Colera, per a tot Catalunya (Manresa, Igualada, Olot, Barcelona, Perpignan, Girona, L’Escala, Banyoles,Lleida, Arenys de mar, Palamós, Blanes,Tossa,Vic, Roda de Barà,etc.). A la resta de l’estat espanyol (Guadalajara, Vitoria, Getxu, Pamplona, Mallorca…)
L’any 2009 , participació a la 43ª Cantada d’havaneres de Calella de Palafrugell.
Han enregistrat un K7 l’abril del 1993 amb el títol de “Iecsalis”. Un primer CD el març de 1998 amb el títol genèric de “La noia de Sinera”, nom que encapçala els tretze temes enregistrats als estudis ECB Records de Barcelona.


Un segon CD, enregistrat el gener i febrer de 2001 als estudis Microxip de Castellar del Vallès, i que conté, a més de cançons de taverna, valsets i havaneres de reconegut prestigi, un dels quals, l’havanera “de Port en Port” dóna títol a tot el treball i un tercer CD amb el títol de “La Becaina”.
El 2007 hem enregistrat un CD, als estudis ECB Records de Barcelona amb el títol ” de la mar … tornaré” i en el que hi ha 14 temes de reconegut prestigi
El 2009 amb el titol de ” Mirada blava ” també als estudis ECB Records

Els components del grup som :
Miquel Pedrol ——— Veu
Carles Pastor ———- 2ª Veu i Guitarra
Raquel Prat ———— Acordió

No hay comentarios: